INTERVENTII RAPIDE 24H

 INTERVENTII RAPIDE 24H

BACK UP EVENIMENTE

Sondaj On-line
Generatorul electric constituie o solutie la rezolvarea alimentarii cu energie electrica in urmatoarele situatii ?
GENERATOR ELECTRIC MOBIL 140 kva

 

 
Va stam la dispozitie cu o gama complexa de servicii . Experienta acumulata in acest domeniu, ne impune un standard ridicat al serviciilor prestate. Toate echipamentele ce le oferim spre inchiriere sau vanzare sunt de calitate si sunt importate  din Germania.
Generatoarele oferite spre inchiriere sunt  cu consumuri mici de 250 g motorina/KWh produs. Generatorele de curent inchiriate sunt dotate cu automatizari performante , cu protectii la supratensiune, subtensiune, frecventa necorespunzatoare sau suprasarcina. In functie de aplicatie putem oferi pentru inchiriere grupuri electrogene mobile sau stationare cu carcasa insonorizanta normala sau insonorizare speciala pentru functionare in zone rezidentiale.
Generatoarele electrice inchiriate pot fi utilizate pentru functionare continua, intermitenta sau cu pornire automata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica din reteaua publica.Avem echipe ce asigura operatiunile de service si mentenanta pentru operatiuni de inlocuire a consumabilelor , in sarcina utilizatorului ce inchiriaza grupul generator intra doar alimentarea cu motorina.